Mini-Løft for ansikt

Ansiktsskulpturering hos erfarne eksperter


  • Reduserer rynker
  • Glød og fukt
  • Volum kinn
  • Øker kollagen

BOOK TIME

Mini-løft med Teosyal

Med Miniløft for ansikt øker vi volumet i øvre del av ansiktet for på denne måten å glatte ut rynker og tilføre mer fukt og elastisitet til huden. Det er ikke det samme som et kirurgisk ansiktsløft selvsagt, men det gir et noe mer forsiktig og mer naturlig resultat. I noen tilfeller er det også en fordel å behandle nedre del av ansiktet samtidig, slik at vi reduserer rynker og folder der også. Bestill time hos en av våre veldig erfarne behandlere om hva slags behandling som gir best resultat for deg. Vi er et kompetansesenter for kosmetiske behandlinger, og våre leger og sykepleiere underviser kirurger, leger og sykepleiere i avanserte injeksjonsteknikker bl.a. på Høyskolen i Buskerud/Senzi og for importør av fillere.

DET ANBEFALES AT MAN IKKE TAR SLIK BEHANDLING <2 UKER FØR OG <4 UKER ETTER VAKSINE!

I praksis betyr dette:
* Det må være minimum 2 uker til du skal ha vaksine
* Du må vente 4 uker etter vaksine

Etter hvert som vi blir eldre blir det vanskeligere å holde huden smidig og fuktig, ettersom kollagen og fett reduseres. Da vil det hjelpe å injisere en filler basert på hyaluronsyre i de områder i ansiktet der fett og kollagen har forsvunnet. Hyaluronsyre er et funktighetsbindende molekyl som ikke har noe med syre å gjøre, men som finnes naturlig i huden fra før. Det er faktisk en av hudens viktige naturlige komponenter, som er involvert i reparasjon av vev, blant annet ved solbrenthet. Det påvirker hudens fuktighet og elastisitet og det styrker kollagenet i huden. Det kan injiseres for å løfte huden slik at rynkene glattes ut. Metoden gir best resultat på større og dypere rynker, men over tid har det også effekt på litt grunnere rynker ettersom det tilfører så mye fuktighet og elastisitet. Noen varianter er spesielt lager for å gi volum i lepper (Kiss, Volbella og lignende). Resultatet av behandlingen kan ses umiddelbart, men gir maksimal effekt etter 1-2 uker. Varigheten er ofte 6 til 18 måneder, avhengig av type filler og hvor den settes.

Alle hyaluronsyre-fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hylauronsyren har god effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge – noen ganger opp mot 3 år. For ekstra god effekt kan vi også behandle overflatehuden med ën spesiell type fillere, som også inneholder antioksidanter og aminosyrer.

Vi benytter bare fillere fra de mest anerkjente produsentene.

Behandling med fillere kan kombineres med andre injeksjonsbehandlinger som reduserer rynkeskapende muskelaktivitet. Vi anbefaler også medisinske rynke-kremer som en del av behandlingsopplegget.

Behandling:

Ingen forberedelse er nødvendig før du kommer til oss, men hvis du ønsker bedøvelsekrem eller blokade-bedøvelse bør du møte opp senest 20 minutter før timen. Vi renser huden grundig med med antibakteriell væske før hyaluronsyre-gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Vi benytter de avanserte Magic Needle nålene til veldig mange av våre behandlinger for å unngå blodutredelser.

Bedøvelse:

Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppen for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi også lettere forme leppene. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Andre områder går bra å behandle uten bedøvelse i det hele tatt. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Mulige bivirkninger:

Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner eller infeksjon. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du også få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld. Skulle du være en av de veldig få (ca 1/10.000) som reagerer allergisk på en av våre fillere er det veldig viktig at du tar kontakt så fort som mulig slik at du kan få riktig behandling med en gang, slik at vi kan hindre at du får varig skade på huden. Du må kontakte oss dersom du opplever: feber, utflod, betennelse, “potetmel-følelse” eller følelsesløshet i huden eller smerte i det injiserte området (smerte som ikke gir seg).

Synlig resultat opptill 2 år:

Varigheten av en filler-behandling er normalt 6 – 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person og hvilken filler som benyttes. Det er også avhengig av hvilke områder i ansiktet som behandles. Varigheten til de beste fillerne som for eksempel Teosyal Ultimate kan øke opp mot 12-24 måneder etter 3-4 behandlinger med 6-9 måneders mellomrom.

Kompetente og erfarne behandlere

Det er helt avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere. Den vanligste feilen er at filleren settes for dypt i underhuden. For å opprette optimal effekt over tid er det ofte best å gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet. Vi har noen av de dyktigste og mest erfarne behandlerne i Norge, som kan tilpasse behandlingen til dine behov.