Klinikk Oslo Personale

Tini

Hårlaserekspert Tini

Diodelaser med RF

Tini er vår erfarne ekspert innen hårfjerning med diodelaser. Hun klarer å behandle både lys blonde hår og hårvekst på alle hudfarger, også solbrun hud.

Tini har sin utdannelse i denne teknologien fra både Tyskland og Danmark.
Hun har jobbet som daglig leder for denne avdelingen i Klinikk Oslo i 16 år og har inngående erfaring i sitt felt. Tini lytter til dine ønsker og forsøker å hjelpe deg på best mulig måte.

Jorge

Kosmetisk Sykepleier Jorge

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Sykepleier Jorge Johansen er vår nye utrolig dyktige ekspert på hud- og injeksjonsbehandlinger, med mer enn 10 års erfaring fra bransjen. Han er samtidig fagansvarlig på Senzi Akademiet og har dermed en unik dybdekunnskap innenfor hudproblemer og kosmetiske behandlinger. Jorge er opprinnelig fra Geilo, han er utdannet sykepleier fra Høgskolen i Buskerud i 2002, og tok etter dette videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet. Jorge utfører mange typer kosmetiske behandlinger; ulike typer injeksjonsbehandlinger, både filler, skinboosters, toxin og biostimulatorer. Han har også kunnskap om behandlinger med forskjellige typer av medisinsk utstyr, som laser og dermapen. Med hans bakgrunn vet han mye om de mulighetene som finnes for å redusere rynker, gi et lite løft eller på andre måter «freshe» opp utseende.

Kosmetisk Sykepleier Hege

Injeksjonsspesialist

Hege er en av Norges mest erfarne kosmetiske sykepleiere med mer enn 15 års erfaring i faget med spesiell fokus på forskjellige injeksjonsbehandlinger. Hun har tidligere jobbet flere år med kosmetiske behandlinger hos Klinikk Oslo og vi er veldig glade for at hun valgte å komme tilbake nå.
Hege er også utdannet Operasjonssykepleier og har derfor spesielt god kunnskap om alt som har med sterilprosedyrer og operasjoner å gjøre. Hege ønsker å gi sine pasienter et friskt og naturlig resultat. Hun utfører mange typer kosmetiske behandlinger: rynkebehandlinger, svettebehandling, laserbehandling, kjemiske peelinger, dermapen og microsklerosering mot blodkar på ben.

Mehdi

Dr. Mehdi Sahba

Spesialist i Karkirurgi

Sykehuslege Dr. Mehdi Sahba, er spesialist i karkirurgi med over 10 års erfaring med laserbehandling av åreknuter. Han har behandlet flere hundre pasienter med godt resultat.
Han er tilknyttet vårt samarbeid med Norsk Legesenter og avdelingen for kirurgi, der vi også utfører andre typer kikkehulsoperasjoner. Vi har 2 års åregaranti!
Omtrent 1 av 100 kommer tilbake for en ny behandling av samme åre innen kort tid, men da tar vi ikke betalt hvis det skjer innen 2 – to – kalenderår. Vi kan også tilby behandling av åreknuter med medisinsk lim. Dr. Sahba har sin legeutdannelse fra Karolinska i Stockholm og er utdannet til spesialist i karkirurgi i Norge ved Sentralsykehuset i Akershus. Han er medlem av Norsk Karkirurgisk Forening.

Elisabeth

Dr. Elisabeth Opsahl

Lege

Dr. Elisabeth Opsahl er også en del av det dyktige teamet på Klinikk Oslo.  Hun har også lang erfaring med injeksjonsbehandlinger med toxin og filler til behandling av rynker og linjer.

Dr. Opsahl er også ekspert på spesielle toxinbehandlinger mot migrene og spennings-hodepine.  Er du lei av tabletter med bivirkninger eller får du ofte tatt migrenetablettene litt sent, så bør du forsøke injeksjon mot migrene hos Dr. Opsahl.

Leila hudterapeut

Hudpleier Leila

Hudterapeut

Leila er CIDESCO-utdannet hud og kroppsterapeut og har spesialisert seg innenfor dette de siste 11 årene. Hun har opparbeidet seg god erfaring med behandling av mange forskjellige hudproblemer og de fleste hudtyper.

Leila er ekspert på blant annet syrebehandlinger, greenpeel og diamantslip. Hun gjør også microneedling og kan hjelpe med form og farge av bryn og vipper, samt threading.