Klinikk Oslo Personale

Tini

Hårlaserekspert Tini

Diodelaser med RF

Tini er vår erfarne ekspert innen hårfjerning med diodelaser. Hun klarer å behandle både lys blonde hår og hårvekst på alle hudfarger, også solbrun hud.

Tini har sin utdannelse i denne teknologien fra både Tyskland og Danmark.
Hun har jobbet som daglig leder for denne avdelingen i Klinikk Oslo i 16 år og har inngående erfaring i sitt felt.
Tini lytter til dine ønsker og forsøker å hjelpe deg på best mulig måte.

Anne

Sykepleier Anne

Injeksjonsspesialist

Anne er utdannet sykepleier fra 2002, og hun har jobbet med kosmetisk medisin i omtrent 8 år og utført mer enn 10 000 injeksjons-behandlinger, derfor vet hun mye om de mulighetene som finnes for å redusere folder,  rynker og «freshe» opp utseende. Hun har dessuten også erfaring med medisinske peelinger og IPL, og hun kan derfor også gi gode råd om medisinske kremer.
Hun er sertifisert til injeksjon av både Teoxane og Allergan, dette er to meget anerkjente leverandører av filler. Som regel ønsker pasientene hennes å se naturlige ut og ikke få for mye volum eller for lite mimikk. De skal ganske enkelt bli en bedre versjon av seg selv!

Elisabeth

Dr. Elisabeth Opsahl

Expert på Botox

Dr. Elisabeth Opsahl er ekspert på behandling med injeksjon mot migrene.
Dr. Elisabeth Opsahl er også en del av det dyktige teamet på Klinikk Oslo.  Hun har også lang erfaring med injeksjonsbehandlinger med toxin og filler til behandling av rynker og linjer, og hun underviser i injeksjoner sammen med Cathrine.  Dr. Opsahl er også ekspert på spesielle toxinbehandlinger mot migrene og spennings-hodepine. Er du lei av tabletter med bivirkninger eller får du ofte tatt migrenetablettene litt sent, så bør du forsøke injeksjon mot migrene hos Dr. Opsahl. Hun setter også de spesielle injeksjonene i nakken, som veldig få leger gjør, og hun gjør skleroterapi av sprengte blodkar på ben.

Stine

Sykepleier Stine

Injeksjonsspesialist

Stine er utdannet sykepleier fra Høyskolen i Oslo og i tillegg til at hun selv har tatt mange kurs innen forskjellige typer kosmetiske injeksjoner rettet mot rynkebehandling og hudforbedring, holder hun idag kurs og foredrag for viderekommende for Esthetica Medical, importøren av Teosyal med undervisning, blant annet på Senzi Akademiet/Høyskolen i Buskerud.
Stine har også kurs i medisinske kremer, kjemiske peelinger, fettforbrenning og muskeltoning.
Stine er autorisert injeksjonsspesialist av Allergan og Teoxane for injeksjoner.

Mehdi

Dr. Mehdi Sahba

Spesialist i Karkirurgi

Sykehuslege Dr. Mehdi Sahba, er spesialist i karkirurgi med over 10 års erfaring med laserbehandling av åreknuter. Han har behandlet flere hundre pasienter med godt resultat.
Han er tilknyttet vårt samarbeid med Norsk Legesenter og avdelingen for kirurgi, der vi også utfører andre typer kikkehulsoperasjoner. Vi har 2 års åregaranti!
Omtrent 1 av 100 kommer tilbake for en ny behandling av samme åre innen kort tid, men da tar vi ikke betalt hvis det skjer innen 2 – to – kalenderår.
Vi kan også tilby behandling av åreknuter med medisinsk lim. Dr. Sahba har sin legeutdannelse fra Karolinska i Stockholm og er utdannet til spesialist i karkirurgi i Norge ved Sentralsykehuset i Akershus. Han er medlem av Norsk Karkirurgisk Forening.

Cathrine

Sykepleier Cathrine

Estetisk Sykepleier

Sykepleier Cathrine Borgen Schjøtt finner du nå i Hegdehaugsveien hos Klinikk Oslo.
Cathrine er en av de mest erfarne eksperter på injeksjonsbehandlinger i Norge.
Hun har nå arbeidet med dette i 16 år og underviser i dag sammen med blant annet
Dr. Elisabeth Opsahl for leverandøren av Teosyal.
Cathrine’s spesialområder i undervisningen er volum i lepper, volumbygging kinnben og Redensity [I] Hudforbedring.
Hun utfører også skleroterapi for sprengte blodkar på ben.

Leila hudterapeut

Leila

Hudterapeut

Leila er CIDESCO-utdannet hud og kroppsterapeut og har spesialisert seg innenfor dette de siste 11 årene. Hun har opparbeidet seg god erfaring med behandling av mange forskjellige hudproblemer og de fleste hudtyper. Leila er ekspert på blant annet syrebehandlinger, greenpeel og diamantslip. Hun gjør også microneedling og kan hjelpe med form og farge av bryn og vipper, samt threading.