facebook

Alle Teosyal


  • Rynker og folder
  • Rynker ved nese
  • Volum i lepper
  • Volum i kinnben
  • Trygt og effektivt
  • 6-18 mnd varighet
  • Erfarne leger

BOOK TIME

Teosyal og andre fillere

Behandling av linjer og rynker. Volum i lepper, volum i kinnben med Teosyal

Hyaluronsyre er en av hudens viktige naturlige komponenter involvert i reparasjon av vev, blant annet ved solbrenthet. Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet og elastisitet, samt styrker kollagenet i huden. Det kan injiseres for å løfte huden slik at rynkene glattes ut. Metoden gir bestresultat på større og dypere rynker.

Resultatet av behandlingen kan ses umiddelbart, men bedres etter 1-2 uker. Effekten varer i 6 til 18 måneder.

Vi benytter flere anerkjente fillere/fyllere i våre behandlinger. En av de vanligste er Teosyal. Alle disse fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har god effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge.

De vanligste stedene fyllere brukes er rundt munnen og linjene fra nese til munn.
Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse. Behandling med fillere kombineres ofte med andre injeksjonsbehandlinger som reduserer rynkeskapende muskelaktivitet og gjerne også medisinske rynke-kremer for å få best mulig effekt.

Behandling:
Ingen forberedelse er nødvendig. Gelen sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler.

Bedøvelse:
Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppen for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi også lettere forme leppene. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Andre områder går bra å behandle uten bedøvelse. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Mulige bivirkninger:
Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du også få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

Synlig resultat opptill 18 måneder:
Varigheten av en filler-behandling er normalt 6 – 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person, og det er også avhengig av hvilke områder i ansiktet som behandles og hvilket filler-produkt som anvendes i behandlingen. Varigheten til de beste fillerne som for eksempel Teosyal Ultimate kan øke opp mot 12-18 måneder etter 3-4 behandlinger med 6-9 måneders mellomrom. Det er avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere. Den vanligste feilen er at filleren settes for dypt i underhuden. For å opprette optimal effekt over tid er det ofte best å gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet.