Klinikk Oslo Ansatte

Karim
Dr. Karim Sayed
Volum og Konturbehandlinger

Dr. Karim Sayed er lege, utdannet på Universitetet i Oslo.
Han er født og oppvokst i Norge, med norsk mor og libanesisk far.
Karim jobber mye med fillere og Botox, med over 6 års erfaring. Hans ekspertise spesielt rettet mot volum og konturbehandlinger av ansiktet. Han har også spesiell kompetanse på avanserte behandlinger med filler, som behandling av nese, tåregrop, hake og kjevelinje. Dessuten gjør han radiofrekvensbehandlinger med INFINI for hud forbedring og oppstramming.
Han er «International Trainer and Speaker» for det Sveitsiske selskapet Teoxane, som er en av verdens største produsenter av fillere. Dr. Sayad er også medisinsk ansvarlig for SenZie Akademiet for utdanning av kosmetiske leger og sykepleiere i Norge.

Anne
Sykepleier Anne
Injeksjonsspesialist

Anne er utdannet sykepleier fra 2002, og hun har jobbet med kosmetisk medisin i omtrent 5 år og gjort mer enn 10 000 injeksjons-behandlinger, så hun vet mye om de mulighetene som finnes for å redusere folder,  rynker og «freshe» opp utseende. Hun har også erfaring med medisinske peelinger og IPL, og hun kan gi gode råd om medisinske kremer.

Som regel ønsker pasientene hennes å se naturlige ut og ikke få for mye volum eller for lite mimikk. De skal ganske enkelt bli en bedre versjon av seg selv!

Elisabeth
Dr. Elisabeth Opsahl
Expert på Botox

Dr. Elisabeth Opsahl er ekspert på BOTOX mot migrene.

Dr. Elisabeth Opsahl er også en del av det dyktige teamet på Klinikk Oslo og hun jobber både i Oslo og i Skien.  Hun har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger som Botox og filler og hun underviser i injeksjoner sammen med Cathrine.  Dr. Opsahl er også ekspert på spesielle Botox behandlinger mot migrene og spennings-hodepine. Har du forsøkt alle mulige tabletter og behandlinger,  men ikke Botox så bør du forsøke Dr. Opsahl. Hun setter også de spesielle injeksjonene i nakken, som veldig få leger gjør.

Stine
Sykepleier Stine
Injeksjonsspesialist

Stine er utdannet sykepleier fra Høyskolen i Oslo og i tillegg til at hun selv har tatt mange kurs innen forskjellige typer kosmetiske injeksjoner rettet mot rynkebehandling og hudforbedring, holder hun idag kurs og foredrag for viderekommende for Esthetica Medical, importøren av Teosyal med undervisning, blant annet på Senzi Akademiet/Høyskolen i Buskerud.
Stine har også kurs i medisinske kremer, kjemiske peelinger, fettforbrenning og muskeltoning.

Stine er autorisert injeksjonsspesialist av Allergan for Juvederm produkter og av Teoxane for injeksjoner med Teosyal.

Mehdi
Dr. Mehdi Sahba
Spesialist i Karkirurgi

Sykehuslege Dr. Mehdi Sahba, som arbeider hos oss, er en svensk spesialist i karkirurgi med over 10 års erfaring med laserbehandling av åreknuter. Han har behandlet flere hundre pasienter med godt resultat.

Vi har 2 års åregaranti!
Omtrent 1 av 100 kommer tilbake for en ny behandling av samme åre innen kort tid, men da tar vi ikke betalt hvis det skjer innen 2 – to – kalenderår.
Vi kan også tilby behandling av åreknuter med medisinsk lim. Dr. Sahba har sin legeutdannelse fra Karolinska i Stockholm og er utdannet til spesialist i karkirurgi i Norge ved Sentralsykehuset i Akershus. Han er medlem av Norsk Karkirurgisk Forening.

Cathrine
Sykepleier Cathrine
Estetisk Sykepleier

Sykepleier Cathrine Borgen Schjøtt finner du nå i Hegdehaugsveien hos Klinikk Oslo.
Hun var tidligere på vår klinikk i Skien, der nå Dr. Elisabeth Opsahl har overtatt.

Cathrine er en av de mest erfarne eksperter på injeksjonsbehandlinger i Norge.
Hun har nå arbeidet med dette i 16 år og underviser i dag sammen med blant annet
Dr. Elisabeth Opsahl for leverandøren av Teosyal.
Cathrine’s spesialområder i undervisningen er volum i lepper, volumbygging kinnben og Redensity [I] Hudforbedring.