Hudforbedring for området rundt og under øynene

Mørke ringer eller poser under øynene? Nå kan vi behandle deg med @sunekos 200.
Sunekos hjelper til å gjenopprette hudens elastin og kan redusere problemet. Den regenererende kraften virker ved dyp kollagenrekonstituering, som vil forbedre hudtykkelsen og kan dermed redusere mørke ringer. Klinikk Oslo har erfarne sykepleiere, som kan utføre denne behandlingen trygt og effektivt.

Hva er årsaken til at det ser ut som om vi har mørke ringer rundt eller under øyene?

Etterhvert som vi blir eldre, begynner noen bestanddeler i huden å brytes ned. Det dannes linjer og rynker og huden kan bli tynn og skjør, noe som kan føre til at den blir tørr og dehydrert. Hvis huden blir tynn nok under øynene, kan det se ut som om man har en mørkere hudtone der. Nå kan vi benytte Sunekos til behandling for slik hud.

Hvordan kan Sunekos hjelpe meg?

Sunekos inneholder en cocktail av aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Dette er de viktigste byggesteiner for sunn og fuktig hud.
Sunekos virker ved å stimulere fibroblastene i huden og stimulerer dem dermed til å produsere en komplett blanding av kollagen og elastin.
På denne måten gjenopprettes hudens ungdommelige glød og sunnhet i løpet av de 3-4 behandlingene vi anbefaler å gjøre hver 7. til hver 10. dag.

For å lese mer sjekk ut nettsidene:
https://www.sunekos.com/
https://www.sunekos.com/prodotti/sunekos-200/

Sunekos kan effektivt behandle et bredt spekter av aldringssymptomer som inkluderer:

 1. Aldringstegn
 2. Tap av hudtone og slapp hud
 3. Rynker og linjer
 4. Mangel på hydrering
 5. Akne-arr
 6. Mørke ringer under øynene
 7. Solskadet hud

Sunekos kan også gi mange andre gode effekter for huden:

 1. Økt fuktighet i huden både dypet og i overflaten
 2. Løfting og stramming
 3. Økt volum og plumphet i huden
 4. Forbedring av dype rynker
 5. Forbedring av ansiktskontur

Er Sunekos en filler? Er jeg egnet for Sunekos?

De fleste pasienter med betydelige tegn på aldring vil være egnet for Sunekos. Før behandling med Sunekos er det viktig at en av våre dyktige behandlere får vurdere din spesielle situasjon. Vi er alle er litt forskjellige og noen har en sykehistorie som gjør at det kanskje kan være andre behandlinger vi heller vil anbefale. Når dette første møtet er gjennomført og vi sammen har funnet ut at dette er en behandling som passer for deg, vil du kunne få den første Sunekos-behandlingen.

Hvilke Sunekos-behandlinger kan vi utføre?

Sunekos kommer i 2 formuleringer –
Sunekos 200 er best egnet for deg som har mindre synlige rynker, mens Sunekos 1200 passer godt hvis du har noe kraftigere synlige aldringstegn.
De to produktene kan også brukes i kombinasjon for å gi enda bedre resultater. Vi anbefaler 4 behandlinger med 7 til 10 dagers mellomrom.

Når vil jeg se resultatene?

Du ser forbedringen i takt med fremdriften av behandlingene, men for best mulig resultat må alle 4 behandlinger gjennomføres i løpet av det planlagte tidsrommet.

Hvor lenge varer behandlingen

Vedlikehold er nøkkelen til best mulig reultat, så vi vil normalt anbefale ytterligere behandlinger etter ca. 9 måneder.
Hudhelsen påvirkes av mange faktorer og planlegging av behandlingsrunde 2 vil bli diskutert med deg på konsultasjonen.