VISIA Hudanalyse

visia-hudanalyseVISIA hudanalyse er et avansert fotosystem som vi kan bruke til å analysere huden i ansiktet ditt, slik at vi kan bestemme hvilke medisinske kremer og behandlinger som vil ha best effekt for akkurat din hud.

VISIA analysen viser mange underliggende forhold i huden, der mange av dem har betydning for hvordan huden kommer til å se ut om en del år. Ved å velge riktige behandlinger kan vi hindre mange av skadene i å bryte frem til hudoverflaten.

Vi kan se blant annet:

  • Solskader
  • Pigmentflekker
  • Blodkar
  • Rynker
  • Store porer

VISIA Hudanalyse fungerer slik at ansiktet fotograferes med et spesielt kamera og deretter analyseres bildene ved hjelp av et avansert dataprogram. Dette gir et veldig bra helhetsbilde av hudens egentlige tilstand, både på og under overflaten. Med VISIA Hudanalyse kan man nesten si at vi kan se inn i fremtiden, ettersom underliggende problemer med tiden som regel kommer opp til overflaten, med mindre problemene behandles i tide.

Når hudanalysen er gjennomført kan vi skreddersy et medisinsk behandlingsopplegg der vi kan kombinere flere forskjellige medisinske metoder for å oppnå best mulig resultat for deg. Vi kan kombinere stimulerende behandlinger som ClearLift, INFINI, RF, IPL, Laser med næringsgivende AquaGold/Dermapen med peptider og vitaminer og så benytte medisinske peelinger og medisinske hudkremer for å forbedre resultatet ytterligere. Med VISIA Hudanalyse kan vi analysere huden før, under og etter behandlingene, slik at vi på en grundig og vitenskapelige måte kan bedømme virkningen av behandlingsopplegget vårt.