Teosyal Redensity [I]


  • Avansert hudforbedring
  • Øker hudens elastisitet
  • Vitaminer og peptider
  • Antioksidanter

BOOK TIME

Teosyal Redensity I


Vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2014.

Redensity 1 er siste teknologi innen hudforbedring med kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du en generell god hudforbedring på høyt medisinsk nivå.

Dette er en ny behandling spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som den over tid har effekt på fine linjer og rynker.

Denne coctailen av næringsstoffer som injiseres i huden virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av collagen og elastin.

Behandlingen innebærer et stort antall småstikk i overhuden. De fleste kan klare seg uten bedøvelse, men ettersom visse områder i ansiktet er litt mer følsomme tilbyr vi bedøvelsekrem. Du må da komme 30 minutter før behandlingen og gi beskjed om at du ønsker bedøvelse.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling. For behandling 2 og 3 holder det normalt med 1-2 ml Redensity 1. De to siste behandlingene blir derfor noe rimeligere.

Det er normalt med 1 – 4 dager rekonvalesens for at stikkene skal forsvinne helt. Vi anbefaler at du ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilstelninger i alle fall de første 24 timene etter behandlingen, med mindre det ikke er noe problem at stikkene synes godt.

Redensity 1 passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for større volumøkning. Både kvinner og menn i alder fra slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen.
Redensity 1 reduserer ikke ansiktets mimikk, da produktet ikke virker lammende på musklene, slik som toxin-baserte injeksjoner. Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, brystutringning og hender.

Bivirkninger: Som alle injeksjoner kan stikk i huden skape irritasjon, og i sjeldne tilfeller allergiske reaksjoner eller infeksjon.