CoolTech

Figurforming uten kirurgi


Best til behandling av:
  • Fett på mage
  • Love handle/flankefett
  • Buksekant-fold

 


BOOK TIME


FIGURFORMING/PERMANENT FETTFJERNING UTEN KIRURGI NÅ OFTE MED 40-50% REDUKSJON ETTER ÉN BEHANDLING PÅ MAGE

Klinikk Oslo  har en maskin som heter Cooltech og som er produsert i Spania, og som baserer seg på en fettfrysingsteknologi som har blitt videreutviklet og optimalisert i løpet av mange år. Vår erfaring med maskinen er fantastisk bra. Vi oppnår nå som regel 40-50% reduksjon i målt fett-fold-tykkelse på magen etter bare én behandling!

Dette er virkelig et veldig trygt og godt alternativ til fettsuging med kirurgi, og behandlingen fungerer veldig godt på mage og flanke, der det kan være vanskelig å få vekk visse områder med fett med trening eller slanking. Behandlingen ødelegger en del av fettcellene og gir på denne måten et permanent resultat. Vi anbefaler en kombinasjon av figurforming, trening og et godt sammensatt kosthold for best resultat over tid. For deg som ønsker enda mer drastisk fett-fjerning anbefaler vi fettsuging eller smartlipo (fettsuging med laser).

HVORDAN FUNGERER FIGURFORMING MED COOLTECH OG COOLSCULPTING?

Dette er en teknologi som ble utviklet for en god del år siden da CoolSculpting introduserte sin maskin for ikke-kirurgisk fettfjerning, så metoden er ikke ny, men vi mener den stadig har blitt forbedret. Ved kontrollert og nøyaktig nedkjøling av fettområder kan vi eliminere fettceller, gjennom en prosess som heter “cryolipolysis”. Dette er teknologien i både CoolsCulpting og Cooltech. Kliniske studier rapporterer om en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20 til 35 prosent for behandlet område for denne type behandlinger. Cooltech maskinen vår ser nå ut til å klare  40-50% reduksjon i målt fett-fold-tykkelse på mage etter bare én behandling. Vi skal legge ut noen bilder av noen av våre pasienter snart.
Noen bilder som indikerer noe om hva som er mulig finner du her:
https://www.consultingroom.com/Cooltech+Before+&+After

HVILKEN RISIKO ER DET MED COOLSCULPTING OG COOLTECH?

Metoden er ikke-invasiv, det vil si ikke-kirurgisk, den er sikker og effektiv og det synlige resultatet er så bra, at vi kan sammenligne Cooltech med kirurgisk fettsuging. Fordelene ved Cooltech systemet er et tydelig resultat efter bare én behandling, samt at behandlingen som regel er nesten smertefri, og den krever ikke noe særlig hvile eller annen rekonvalesens.

De bivirkningene vi har sett en sjelden gang er relatert til midlertidig tap av følelse i øverste hudlag i en periode på noen dager og en person klaget over at det var litt smerte i huden opp til noen uker etter behandlingen. Det kan i noen tilfeller være noe ubehag forbundet med opptiningen og massasjen av huden rett etter selve frysebehandling, men de fleste ville nok ikke kalle dette smerte.

Vi fryser ikke selve navlen, da det er tryggere å fryse separat under og over navlen. Det er også viktig å vite at ved selve frysebehandlingen skal ikke huden ha direkte kontakt med metallet i frysehåntaket. Vi bruker alltid en spesiell membran mellom huden og håntaket. Dersom huden kommer i direkte kontakt med metallet i håndtaket kan det gi fryseskade på huden. Selvom dette normalt ikke er farlig kan det være smertefullt og i noen tilfeller gi varig skade på huden.

Fettfrysing med Coolsculpting er faktisk et offentlig godkjent behandlingstilbud i USA. Vi har derfor besøkt nettsiden til Food and Drugs Administration (FDA) i USA. FDA er den myndighet som håndterer godkjennelser og klagesaker. Vi ønsket å finne ut hvor mange som hadde klaget inn Coolsculpting til helsemyndighetene der. Over en million personer i USA benytter seg av denne behandlingen og vi kunne bare se at det var to personer som hadde klaget inn behandlingen.

HVIS DU VURDERER FETTSUGING ELLER SMARTLIPO ER DET KANSKJE LURT Å SE HVA DU KAN FÅ TIL MED COOLTECH?

Behandlingen er langt mer skånsom enn fettsuging og er spesielt effektiv på områder som har vist seg gjenstridige, selv når du gjør alle de riktige øvelsene på trening. Cooltech er et naturlig førstevalg, hvis du har spesifikke områder på mage, flanke (“love-handles”) som du ønsker å behandle uten kirurgi. Fryseteknologien er nå grundig klinisk testet og på bakgrunn av over 1.000.000 behandlinger i en statistikk fra USA, ser vi at kundetilfredsheten er kjempebra!

VANLIG FETTSUGING ELLER SMARTLIPO (fettsuging med laser), HAR GJERNE EN PRIS PÅ MELLOM 30.000 – 70.000 FOR EN BEHANDLING

Fettsuging og smartlipo er en kirurgisk operasjon som utføres av en kvalifisert kirurg. Normalt medfører slike operasjoner en form for sedering eller narkose. En liten operasjon kan i noen tilfeller kirurgen utføre med bare lokalbedøvelse, men det er da litt mer begrenset hva slags resultat som kan oppnås. Det er i noen tilfeller nødvendig med en eller kanskje til og med to korrigerende operasjoner for å få ønsket resultat. For en del pasienter er det likevel ikke noe alternativ å gjøre en cryolipolyse behandling med CoolSculpting eller Cooltech fordi de har litt for stram mage, eller stor mage, eller de ønsker et mer dramatisk resultat. Men for dem som klarer seg med en behandling som gir en bra reduksjon i målt tykkelse på fettfold på mage eller flanke passer cryolipolyse helt supert. Her jo prisen bare ca. 5.000,- pr behandling og du kan som regel få en pakkepris som er enda litt lavere pr behandling.

Les mer om Cooltech på Consultingroom.com:
https://www.consultingroom.com/Treatment/CoolTech

Vår erfaring på Klinikk Oslo tyder på en fettreduksjon på 40-50% på det behandlede området (tykkelse på fettfold på mage) etter én behandling!
Du kan lese mer om slike frysebehandlinger som CoolSculpting på Vogue:
https://www.vogue.com/article/what-is-coolsculpting-weightloss-fat-freezing