facebook

Leppe Volum

Teosyal og Volift

logo teoxane


  • Bygger og former
  • Ekstra fuktighet
  • Leppe eksperter

BESTILL TIME

Leppeforming med Teosyal

Våre dyktige leppespesialister lytter til dine ønsker og former leppene dine!

Det er mange gode fillere på markedet og vi har flere typer som passer perfekt til å forme leppene og å skape mer volum. Noen fillere er litt hardere enn andre, men de varer da ofte litt lenger.
De dyreste fillerne varer som regel litt lenger enn de rimelige, og de er likevel relativt myke.

Varighet
Det er fordeler og ulemper med å bruke fillere som varer lenge. Dersom du ikke har så lang erfaring med filler i leppene, anbefaler vi som regel en myk filler med relativt kort varighet. Da er det lettere å justere over tid slik at du kan få den formen og det volumet som passer best til deg. Hvis du vet akkurat hvordan du vil ha det, så kan det tenkes vi vil anbefale en av de litt mer kostbare fillerne.

Oppmøte 20 minutter før timen:
Hvis du ønsker bedøvelseskrem er det en fordel om du kommer 20 minutter før timen din. Ellers er ingen forberedelse er nødvendig.

Bedøvelse og blokade:
Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppene for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi lettere forme leppene på riktig måte. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Mulige bivirkninger:
Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

Synlig resultat opptill 18 måneder:
Varigheten av en filler-behandling i leppene er normalt 4 – 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person, og det er også avhengig av hvilken filler som anvendes i behandlingen. Varigheten til de beste fillerne øker etter 3-4 behandlinger med 4-9 måneders mellomrom. Det er avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere. For å opprette optimal effekt over tid er det ofte best å gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet.

Global Action, Kiss, Lips, RHA2 og Volbella passer godt til behadling av lepper.