Hårfjerning

Ring: 90 29 58 00 for timebestilling og informasjon om hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser hos meget erfaren ekspert som gjør behandlingen trygt og effektivt. Vår laser med RF fungerer til og med til fjerning av lys blondt hår og til  hårfjerning på både lys og mørk hud.

laser_fjerning

Hårfjerning med laser med god effekt også på lyse hår og til hårfjerning på både mørk og lys hud!

Vår avanserte diodelaser med radiofrekvens (RF) fungerer veldig godt til hårfjerning med laser på alle hårfarger unntatt hvite og grå hår. Det fungerer til og med til fjerning av lys blondt hår og til  hårfjerning på mørk hud. Dessuten er det også mulig å behandle veldig tynne hår og “dun” uansett hudfarge. Mange oppfatter uønsket vekst av hår som et stort problem i dag. Dette kan ha ulike årsaker, enten arvelige, økt hormonelle eller medikamentelle. I dag kan uønsket hår behandles på mange måter. Vi ønsker å gi våre pasienter den beste behandlingen som vi mener befinner seg på markedet i dag, nemlig permanent hårfjerning med diodelaser med radiofrekvens. Laserbehandlingen skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, det er kun i vekstfasen (anagen) at hårene lar seg behandle, hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid. Selv om det er noe effekt på grå hår, anbefaler vi ikke å behandle dette, fordi det krever svært mange laserbehandlinger.

Derfor er det ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene etter kun en gang.

Det er derfor individuelt hvor mange behandlinger man trenger.

Gjennomsnittlig antall behandlinger for kraftig brune/sorte hår på lys hud er 6 – 8 ganger. For lyse hår trenger man ofte flere behandlinger.

Her viser vi hvor lang tid det går mellom hver behandling:

Område Hyppighet Uker mellom hver behandling
Overleppe og hake uker 4-6
Armhuler uker 8-10
Bikini uker 10-12
Lår/legg uker 12-16
Rygg uker 8-10

Markedet tilbyr mange forskjellige hårfjerningslasere, men med ulik effekt på hårfjerning. Vi bruker en avansert DIODE-LASER med dual-teknologi. som kombinerer lys og RF. Laseren kan behandle: – Alle hudfarger fra I ( lys hud ) til VI ( afrikansk hud ), men også solbrun hud.
– Alle hårfarger fra sorte, brune, mørk blonde til lyse hår kan behandles.

Veldig tynne hår og “dun” kan som regel også behandles, men krever ofte noen flere behandlinger. Behandler må vurdere hver enkelt pasienten for å kunne si noe om hva som er realistisk, og det er viktig å ha erfaring med riktig justering av styrke på laser og RF.

Helt ny teknologi

Vår nye avanserte hårlaser med synergi-teknologi gjør det mulig å tilby hårfjerning med laser, som fungerer på alle hud- og hårfarger. Tidligere var det bare mulig å behandle mørkt hår på lys hud. Den nye teknologien gjør oss i stand til å få god effekt av laserbehandlingen også på lyse hår, og vi kan nå også behandle hår på mørk hud. Lys blondt hår kan reduseres med opptil 40-45%. Vi er veldig glade for å kunne gi et godt tilbud til disse pasientgruppene, ettersom uønsket hårvekst kan hemme livskvaliten for mange.

Rask og effektiv

Laserens dual-teknologi sender optisk lys og radiofrekvens samtidig. Teknologien gir oss nye muligheter i behandlingen av dype hårrøtter opp til 7 mm. Disse vokser ved bikinilinjen og på ryggen hos menn. Videre blir behandlingen av mørke hudfarger sikrere ved at vi kan minke lysenergien og øke energien i radiobølgene.

Hårfjerning med laser i flere omganger

Hårfjerning med laser skjer i flere omganger, fordi vi må passe på at laserbehandlingen vil fungere optimalt på hår i forskjellig vekskstfase. Håret har en livssyklus på tre faser, det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid.

Derfor er det ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene kun etter en gang og det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Gjennomsnittlig antall behandlinger er 6–8 ganger. For lyse hår og for hår på veldig mørk hud trenger man ofte noen flere behandlinger.

Klinikk Oslo tilbyr behandling med høyt kvalifisert helsepersonell i Oslo. Vi tilbyr for øyeblikket ikke hårfjerning med laser i Skien.

 

Hårfjerning med Diode-Laser for kvinner

Konsultasjonstime: kr. 450,- (0,- ved behandling)

gebyr v/avbestilling etter fristen på to arbeidsdøgn: 1.000,-

Kvinner Ansikt

Øyebryn over + mellom 760,-
Hake hårfjerning 980,-
Overleppe hårfjerning 980,-
Overleppe + hake 1.590,-

Kvinner Ansikt

Overleppe + hake + hals    1.690,-
Kinn hårfjerning fra 980,-
Hele ansikt u/panne    1.790,-
Panne hårfjerning      760,-

Kvinner Kropp

Magestripe kvinne fra    870,-
Mage kvinne fra 1.690,-
Decolleté fra 1.590,-
Brystvorte rundt          870,-
Armhuler hårfjerning       1.590,-
Bikini + Armhuler       2.850,-
Bikinilinje hårfjerning       1.690,-
Brasiliansk Bikini       2.200,-
Bikinilinje + Lår       3.990,-
Rumpe       2.200,-
Korsrygg fra 1.590,-
Lår hårfjerning       3.390,-

Kvinner Kropp

Legger + Lår      4.990,-
Legger uten kne      2.990,-
Legger og kne      3.490,-
Fot hele fra   890,-
Tær fra   760,-
Overarm hårfjerning fra 1.290,-
Underarm + Hender      2.490,-
Hel arm uten hender      3.390,-
Hel arm og hender      3.590,-
Under-arm      2.190,-
Hånd og Fingre  fra  760,-

Hårfjerning med Diode-Laser for menn

Øyebryn over + mellom         760,-
Kinnben menn fra   870,-
Hals fra   990,-
Skjegg fra 1.490,-
Skulderparti      2.200,-
Bryst menn      2.490,-
Rygg menn     3.990,-
Rygg +Skulder+ Nakke+Overarm

    4.790,-
Bryst + Mage     3.790,-
Mage menn     2.390,-
Nakke menn  fra 990,-