RHA® Kiss

Teosyal RHA2, Teosyal RHA Kiss og Global Action

Lipfiller

TEOSYAL RHA 0,7 ml


  • Leppeforming
  • Volum i lepper
  • Økt kollagen
  • Ekstra fuktighet
  • Lang erfaring

 

BOOK TIME

Våre dyktige leppespesialister lytter til dine ønsker og former leppene dine!

Teosyal RHA Kiss
Teosyal RHA Kiss er en av de gode fillerne, som er utviklet av Teoxane, og som passer perfekt til å brukes i lepper. Alle leger og sykepleiere som arbeider med injeksjoner hos Klinikk Oslo har mer enn 10 års erfaring med dette, derfor kan du føle deg trygg på at du får en kvalitetssikret og riktig behandling!
RHA Kiss bygger på RHA2. Teoxane lanserte RHA2 i 2015 og denne filleren vant etterpå prisen som “Best Dermal Filler”.

Bestill time så hjelper vi deg
Hvis du bestiller en time til konsultasjon hos en av dem, og så finner dere sammen ut hvordan du ønsker at det skal bli. Du kan sende oss en melding for å bestille time ved å klikke på denne linken!
Vi har som regel 10-15 typer gode fillere på lager og vi har flere typer lip filler som passer perfekt til å forme leppene og å designe den formen du ønsker.
Noen fillere er litt hardere enn andre, men de varer da ofte litt lenger.
De dyreste fillerne varer som regel litt lenger enn de rimelige, og disse er som regel likevel ganske myke.

Varighet
Det er fordeler og ulemper med å bruke fillere som varer lenge. Dersom du ikke har så lang erfaring med filler i leppene, anbefaler vi som regel en myk filler med relativt kort varighet. Da er det lettere å justere over tid slik at du kan få den formen og det volumet som passer best til deg. Når du har litt mer erfaring med leppeforming er det ofte naturlig å velge en litt dyrere filler med noe lenger varighet.

Oppmøte 20 minutter før timen:
Hvis du ønsker bedøvelseskrem er det en fordel om du kommer 20 minutter før timen din. Ellers er ingen forberedelse er nødvendig.

Bedøvelse og blokade:
Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppene for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi lettere forme leppene på riktig måte. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Mulige bivirkninger:
De anerkjente hyaluronsyrefillerne vi bruker som lip filler inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

 

RHA, BEST DERMAL FILLER TROPHY
TEOSYAL® RHA winner of the “Best Dermal Filler” Trophy for the 3rd edition of Anti-Aging & Beauty Trophy.