ClearLift – forebygg halsløft og ansiktsløft

En rynkebehandling som gir en oppstrammende effekt. Mer smertefri og skånsom enn noen gang!


Endelig kan vi tilby våre kunder ClearLift ™ fra Alma Lasers.
Pixel Q Switched laser er kjent som ”The Laser Facelift” og “The Lunch Time Facelift” i USA. Den nye Høyeffektive ikke-ablativ Laser-oppstrammingen passer for deg som ønsker å forebygge kirurgisk ansiktsløft.
Denne behandlingene har best effekt for deg som ikke har altfor mye fett/kollagen-tap allerede.
Clear Lift gir mange fordeler:
– Rask og enkel behandling – ofte mindre enn 20 minutter
– Nesten smertefri og ingen nedetid
– Synlig forbedring av hudens utseende etter så lite som én behandling for målgruppen
– Q Switched laser kan benyttes også på mørke hudtyper (Fitzpatrick I – VI)
– Reduserer pigmentflekker noe
– Kollagenutviklende
Denne behandlingen passer fint å kombinere med Pixel Erbium, Pixel Plasma eller Infini.

“Pasientene kommer tilbake for sin andre og tredje behandling av en grunn,og de sender også sine venner”, sier de på en av de kjente klinikkene i USA.

ClearLift er en mer skånsom hudstimulerende behandling enn tradisjonelle laserbehandlinger, men gir ikke hudfornyelse på overflatehuden (epidermis), slik som du kan oppnå med kjemiske peelinger, vanlige ablative lasere, fraksellert CO2,  Pixel Plasma eller Pixel Erbium. Vi regner den likevel som tryggere enn de fleste andre laserbehandlinger i forhold til pigmentforandringer og den vil som regel til og med virke noe dempende på eksisterende pigmentflekker etter noen behandlinger (bør brukes med forsiktighet hvis du har underliggende melasma/pigmentering i dypere hudlag).

Laser Face-lift: Er jeg egnet?
Hvis du leter etter en all-over ansikts rejuvenation uten kirurgi og er på jakt etter noe som strammer opp huden litt og forebygger behovet for en kirurgisk anstiktsløft, da kan LaserFacelift være noe for deg. Dette er selvsagt ikke en behandling som kan sammenlignes med kirurgisk ansiktsløft eller andre mer invasive behandlinger, men det er en veldig trygg behandling.
Behandlingen er egnet for alle aldre som en Red Carpet behandling/hudoppfriskning og kan benyttes for de fleste hudtyper med moderate tegn på aldring og / eller solskader. De fleste med moderat aldring er i aldersgruppen 40 – 65. Behandlingen gir også effekt for personer med større fett- og kollagentap (ofte 65+), men for denne gruppen kan det være vanskelig å forsvare prisen i forhold til effekten.

Pixel Q switched laser sammen med Infini eller Pixel Plasma er det beste forsvar for å unngå en kirurgisk face-lift senere i livet.

ClearLift ™, tidligere kjent som Pixel Q-switch, er en tilnærmet smertefri, ikke-ablativ metode for laser-hudfornyelse. Det benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir pasientene raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 mm under overhuden og du kan derfor normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen.
ClearLift ™ Pixel Q Switched Laser er en kollagenutviklende behandling som forbedrer hudens tekstur og tone.
Pixel Q-Switched Laser Facelift fra Alma Lasers skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laser hudfornyelse ved at den går dypere inn i dermis. Dette betyr at regenereringen finner sted på undersiden i huden uten å skade hudens overflate.