facebook

Hårfjerning med diodelaser for alle hårfarger alle hudtyper

Ring: 90 29 58 00 for timebestilling og informasjon om hårfjerning med laser

laser_fjerning

Hårfjerning med laser med god effekt også på lyse hår og til hårfjerning på mørk hud!

Vår nye diodelaser med radiofrekvens (RF) fungerer veldig godt til hårfjerning med laser på lyse hår, til hårfjerning på mørk hud, og den fungerer til og med på veldig tynne hår og “dun” uansett hudfarge. Mange oppfatter uønsket vekst av hår som et stort problem i dag. Dette kan ha ulike årsaker, enten arvelige, økt hormonelle eller medikamentelle. I dag kan uønsket hår behandles på mange måter. Vi ønsker å gi våre pasienter den beste behandlingen som vi mener befinner seg på markedet i dag, nemlig permanent hårfjerning med laser. Dette foregår ved bruk av diodelaser med radiofrekvens. Laserbehandlingen skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, det er kun i vekstfasen (anagen) at hårene lar seg behandle, hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid. Selv om det er noe effekt på grå hår, anbefaler vi ikke å behandle dette, fordi det krever svært mange laserbehandlinger.

Derfor er det ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene etter kun en gang.

Det er derfor individuelt hvor mange behandlinger man trenger.

Gjennomsnittlig antall behandlinger for kraftig brune/sorte hår på lys hud er 6 – 8 ganger. For lyse hår trenger man ofte flere behandlinger.

Her viser vi hvor lang tid det går mellom hver behandling:

Område Hyppighet
Overleppe og hake uker 4-6
Armhuler uker 8-10
Bikini uker 10-12
Lår/legg uker 12-16
Rygg uker 8-10

Markedet tilbyr mange forskjellige hårfjerningslasere, men med ulik effekt på hårfjerning. Vi bruker en avansert DIODE-LASER med dual-teknologi. som kombinerer lys og RF. Laseren kan behandle: – Alle hudfarger fra I ( lys hud ) til VI ( afrikansk hud ), men også solbrun hud.
– Alle hårfarger fra sorte, brune, mørk blonde til lyse hår kan behandles.

Veldig tynne hår og “dun” kan som regel også behandles, men krever ofte noen flere behandlinger. Behandler må vurdere hver enkelt pasienten for å kunne si noe om hva som er realistisk, og det er viktig å ha erfaring med riktig justering av styrke på laser og RF.

Helt ny teknologi

Vår nye avanserte hårlaser med synergi-teknologi gjør det mulig å tilby hårfjerning med laser, som fungerer på alle hud- og hårfarger. Tidligere var det bare mulig å behandle mørkt hår på lys hud. Den nye teknologien gjør oss i stand til å få god effekt av laserbehandlingen også på lyse hår, og vi kan nå også behandle hår på mørk hud. Lys blondt hår kan reduseres med opptil 40-45%. Vi er veldig glade for å kunne gi et godt tilbud til disse pasientgruppene, ettersom uønsket hårvekst kan hemme livskvaliten for mange.

Rask og effektiv

Laserens dual-teknologi sender optisk lys og radiofrekvens samtidig. Teknologien gir oss nye muligheter i behandlingen av dype hårrøtter opp til 7 mm. Disse vokser ved bikinilinjen og på ryggen hos menn. Videre blir behandlingen av mørke hudfarger sikrere ved at vi kan minke lysenergien og øke energien i radiobølgene.

Hårfjerning med laser i flere omganger

Hårfjerning med laser skjer i flere omganger, fordi vi må passe på at laserbehandlingen vil fungere optimalt på hår i forskjellig vekskstfase. Håret har en livssyklus på tre faser, det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid.

Derfor er det ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene kun etter en gang og det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Gjennomsnittlig antall behandlinger er 6–8 ganger. For lyse hår og for hår på veldig mørk hud trenger man ofte noen flere behandlinger.

Klinikk Oslo tilbyr behandling med høyt kvalifisert helsepersonell i Oslo. Vi tilbyr for øyeblikket ikke hårfjerning med laser i Skien.

Priser per behandling:

Overleppe kr.900,- Hake kr.900,- Overleppe + hake kr.1550,- Overleppe + hake + hals kr.1700,-
Hele ansiktet kr.1900,- Kinnben men kr.800,- Øyebryn over + mellom kr.500,- Armhuler kr.1500,-
Bikinilinje kr.1600,- Bikini alt kr.2000,- Legg kr.3300,- Lår kr.3400,-
Lår+bikinilinje kr.4200- Legg+lår kr.5800,- Rygg kr.4500,- Rygg+skulder +nakke kr.4900,-
Skulderparti kr.2600,- Bryst men kr.2500,- Mage men kr.2500,- Bryst + mage kr.3900,-
Magestripe kvinne kr.800,- Mage kvinne kr.800-1300,- Hel arm kr.3200,- Under-arm kr.2000,-
Overarm kr.2000,- Underarm + hender kr.2300,- Konsultasjon kr.400,-