Leppe Volum

Teosyal og Volift

logo teoxane


  • Bygger og former
  • Ekstra fuktighet
  • Leppe eksperter

BESTILL TIME


Lip Fillers for bygging av Leppevolum

Leter du etter noen som er flinke til å forme Lepper?

Hos Klinikk Oslo finner du noen av de flinkeste og mest erfarne ekspertene på å bygge leppevolum så det blir pent!

Bestill time så hjelper vi deg
Hvis du bestiller en time til konsultasjon hos en av dem, og så finner dere sammen ut hvordan du ønsker at det skal bli. Du kan sende oss en melding for å bestille time ved å klikke på denne linken!
Vi har som regel 10-15 typer gode fillere på lager og vi har flere typer lip filler som passer perfekt til å forme leppene og å designe den formen du ønsker.
Noen fillere er litt hardere enn andre, men de varer da ofte litt lenger.
De dyreste fillerne varer som regel litt lenger enn de rimelige, og disse er som regel likevel ganske myke.

Varighet
Det er fordeler og ulemper med å bruke fillere som varer lenge. Dersom du ikke har så lang erfaring med filler i leppene, anbefaler vi som regel en myk filler med relativt kort varighet. Da er det lettere å justere over tid slik at du kan få den formen og det volumet som passer best til deg. Når du har litt mer erfaring med leppeforming er det ofte naturlig å velge en litt dyrere filler med noe lenger varighet.

Oppmøte 20 minutter før timen:
Hvis du ønsker bedøvelseskrem er det en fordel om du kommer 20 minutter før timen din. Ellers er ingen forberedelse er nødvendig.

Bedøvelse og blokade:
Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppene for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi lettere forme leppene på riktig måte. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.


Ny anbefaling fra 28/5-21 om COVID vaksine og Leppefiller:

Det anbefales at man ikke tar slik behandling <2 UKER FØR OG <4 UKER ETTER SISTE VAKSINE
Det er ikke slik at det er farlig, men Covid vaksinen øker risikoen litt for forbigående immunologiske reaksjoner.

I praksis betyr dette:
* Det bør være minimum 2 uker til du skal ha vaksine
* Du bør vente 4 uker etter vaksine

DETTE GJELDER ALLE VAKSINETYPER

Mulige bivirkninger:
De anerkjente hyaluronsyre-fillerne vi bruker som lip filler inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.
Du får grundig informasjon om behandlingen og mulige bivirkninger når du kommer til konsultasjon, så kan du gjøre deg opp din egen mening om dette er noe for deg.

Synlig resultat opptill 18 måneder:
Varigheten av en filler-behandling i leppene er normalt 4 – 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person, og det er også avhengig av hvilken filler som anvendes i behandlingen. Varigheten til de beste fillerne øker etter 3-4 behandlinger med 4-9 måneders mellomrom. Det er avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere. For å opprette optimal effekt over tid er det ofte best å gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet.

SEND MELDING

RHA Kiss, Lips, RHA2 og Volift passer godt til behandling av lepper.

For bilder se:
@klinikk.oslo