Medisinske kremer

krem1_opti

Klinikk Oslo AS arbeider siden flere år tilbake
med medisinke kremer for optimal hudpleie.

Med medisinske kremer menes hudpleieprodukter som vitenskapelig kan dokumentere aktive ingridienser som aha-syrer, retinoler, vitaminer og antioxidanter. Hos oss kan du kjøpe medisinske kremer fra Environ, Derma Ceutic, Duvé Medica, Teoxane og Synchroline. Medisinske kremer kan brukes separat for å pleie huden eller som før og etter behandling til de kjemiske peelinger som vi utfører på klinikken. Medisinske kremer virker gjennom å forberede, reparere, optimere og forlenge resultatet av kjemiske peelinger, fillers behandlinger og laserpeel. Celleaktiviteten aktiveres og man øker hudens elastisitet, eliminerer aldersflekker, forbedrer hudens textur, øker hudens glød og reduserer fine linjer.

Ny Kremserie

Nå får du Skinbetter sciences™ hos oss!
To eksklusive og innovative teknologier skiller Skinbetter science-produktene fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™–teknologien leverer virkestoffene der de trengs, raskt og dypt, med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Dette er et godt alternativ til andre A-vitamin og retinol-baserte kremer som ofte kan være ganske tøffe for huden.
Kremen fikk Allure’s Breakthrough Science Award i 2016

Skinbetter science™ fokuserer på kliniske resultater samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.
Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid.

Et effektivt serum som gir god beskyttelse mot skadelige effekter fra sol og andre miljøpåvirkninger. En kombinasjon av hele 19 kraftige antioksidanter jobber sammen for å gi et nytt nivå av beskyttelse mot frie radikaler. Samtidig gir essensielle fettsyrer og ceramider fuktighet og beskytter hudens barriere. Serumet bidrar til en jevnere hudtone og til å redusere linjer, rynker og rødhet. Passer for alle hudtyper. Skinbetter Science mottok Allure® Best of Beauty Breakthrough Award 2017 for Alto Defense Serum.

Bruk: Påføres morgen og eventuelt kveld på ansikt, hals og gjerne bryst før din skinbetter science hudpleierutine. Kan gjerne påføres etter Intensive Treatment LINES.

Environ Hydra+ Foundation

Hudpleie og make-up i samme flaske!

Environ Hydra+ Foundation gir et naturlig utseende, dekker godt, tilfører næringsstoffer og lar huden din se vakker og feilfri ut!

De beste concealere og foundations på markedet i dag, tilbyr «multi-tasking» slik at de kombinerer hudpleie og sminke i samme produkt.

En hudkrem som gir essensielle næringsstoffer til huden, mens den samtidig skaper den perfekte dekningseffekten for din hudtype.

Environ’s Even More™ utvalg av concealere og foundations inne-holder gode fuktighets-givende ingredienser, antioksidanter og vitamin E.

Environ C-Quence

Kreminformasjon

C-Quence Serum 1 – 4 er den beste A-vitamin anti-rynke kremen vi har. Den er et godt alternativ til mer aggressive A-vitamin kremer som ofte
inneholder Retinol. Kremen inneholder to andre, og etter vår mening mer naturlige varianter av Avitamin.
Inneholder i tillegg C- og E-vitamin. Den har en god blanding av vitaminer, antioksidanter og peptider, som sammen bidrar til å redusere hudens aldringstegn. Serien passer til både mørkog lys-hud. «Step-up» systemet sørger for en trinnvis utvikling av hudens toleranse. Basalcellelaget
bygges gradvis opp og normalt unngår man da en del av de reaksjoner som ofte følger med enkelte andre A-vitaminkremer. Kan benyttes om sommeren, men husk alltid solbeskyttelse. Har over tid effekt mot pigmentflekker. Alle hudtyper.

Environ AVST

Environs fokus er forskning og utvikling relatert til forskjellige former av vitamin-A i medisinske kremer. Både den eksklusive C-Quence serien og den noe rimeligere AVST-serien benytter «de snille» A-vitaminene og i tillegg et «step-up» system for å unngå hudreaksjoner.

Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, noe som er viktig for en sunn og frisk hud. Vitaminen bidrar også til å reparere celleskader, øke tykkelsen på Stratum Spinosum, og redusere solskader som linjer og pigmentering. Den kan også bedre andre medisinske tilstander som eksem og andre immunologiske problemer, den kan trigge fibroblastcellene til økt kollagen- og elastinproduksjon. Dessuten kan den øke produksjonen av såkalte GAGs, som igjen bidrar til økt fuktighet i huden.

AVST linjen er grunnstammen i Environ, kremene går fra 1 til 5 og har tilhørende peeling, øyekrem og rensekrem/remover. Disse produktene kan brukes av alle. Voksne og barn, alle hudtyper og alle etnisiteter. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid og gir en sunn og motstandsdyktig hud.

Teoxane Kremserie

Teoxane Cosmeceuticals er en innovativ hudpleieserie som er perfekt tilpasset injeksjoner og andre avanserte estetiske prosedyrer.
Hudpleieserien inneholder den samme avanserte krysslinkede hyaluronsyren som brukes i Teosyal fillere til injeksjon.
I tillegg til den tradisjonelle hyaluronsyrens positive egenskaper, danner Teoxane’s patenterte RHA virkestoff et tynt lag utenpå huden, slik at de aktive ingrediensene kan frigjøres over tid.

  ANTIOXIDANT EFFEKT
27% reduksjon av en stress markør forårsaket av 24t UVA solstråling.

  EPIDERMALREGENERASJON
Epidermal tykkelse økte med et gjennomsnitt på 27% etter 11 dager.

  RESTRUKTURERING AV DEDERMO-EPIDERMALE KOBLINGER
Økning i en markør som viser at de to øverste hudlagene er tettere forbundet. Resultat etter 11 dager.

  STIMULERING AV HUDENS CELLEAKTIVITET
Økning i en markør som bekrefter opptak av hyaluronsyre i epidermis og
også i det øverste laget av dermis etter 11 dager.