Cosmelan by mesoestetic

Mesoestetic er et ledende merke innen medisinske kremer og andre produkter til behandling av både typiske kosmetiske hudproblemer som pigmenteringer, solar keratose og andre hudproblemer, såvel som til behandling av mer medisinske problemer som acne. De har et bredt spekter av svært effektive produkter, hvert optimalisert for hvert sitt problem. Mesoesthetic satser sterkt på forskning og utvikling for å kunne levere de beste og mest innovative medisinske kremer og produkterm, slik at det blir mulig å hjelpe flest mulig typer pasienter best mulig.

Cosmelan® pigmentbehandling har mange fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger, ettersom praktisk talt alle pigmenteringer kan behandles: melasma, vanlige solrelaterte pigmenteringer (herunder også fregner), pigmentering etter akne og medisin.

  1. Kan benyttes til behandling av alle hudtyper
  2. Peelingen gir foryngende og utglattende effekt
  3. Effektivt til behandling av acne, reduserer acnearr
  4. Behandlingen kan utføres hele året, også om sommeren
  5. Inneholder ikke hydroquinone
  6. Reduserer/fjerner uventede pigmentflekker fra laser- og peeling-behandlinger

RESULTATER

I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene så mye at de i praksis ikke lenger er synlige. Dette betyr en forbedring på ca 95% av fargejevnheten. Allerede 7-10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation behandlingen, vil du kunne se en betydelig forbedring av huden. Pigmentflekkene blir mindre i størrelse og huden blir fornyet og mer jevn i fargetonen.

Etter ca 7-8 uker (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper) oppnås det maksimale resultatet. Pigmentflekkene blir enten helt borte eller sterkt redusert og huden får tilbake sin naturlige farge. Som en liten bonus-effekt reduserer Cosmelan hudens fett-produksjon og reduserer porene. Cosmelan Depigmentation er derfor også en super behandling til aknehud med pigmenteringer.

PRIS
5900,- inkluderer behandling på klinikk og hjemmeprodukter for 6 uker