facebook

Rynkebehandling
med injeksjon

Rynkebehandling 1.480,- 1 område

2 områder kr 2.780,-


  • Linjer og rynker
  • Sinnarynker
  • Smilerynker
  • Musklene slapper av
  • Rynkene glattes ut

BOOK TIME

Rynkebehandling med injeksjon

Det finnes i dag i alle fall tre forskjellige legemidler som er godkjent i Norge til denne type injeksjonsbehandling som gjør at musklene slappet av og rynkene glattes ut. På grunn av veldig strenge retningslinjer fra Google får vi ikke lov å omtale disse legemidlene med navn her på denne siden. Vi omtaler derfor legemiddelet heretter som “medikamentet”.

Medikamentet er godkjent til behandling mot en rekke lidelser og problemer. De fleste av disse problemene skyldes overstimulering av muskler eller svettekjertler.Det kan også føre til unormalt kraftige rynker i fortynnede doser kan medikamentet sprøytes inn i utvalgte ansikstmuskler for å glatte ut rynker. Det blokkerer nerveimpulser til ansiktsmusklene og hindrer dem fra å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten skjemmende rynker. Det virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende muskelgrupper. En godkjent indikasjon for kosmetisk behandling i Norge med dette medikamentet er glabella. Dette er også noen ganger kalt “sinterynken” mellom øyenbrynene. Alle muskelrelatere rynker i ansikt, hals og bryst kan i prinsippet behandles, også pannen og smilerynkene rundt øynene. Etter behandlingen tar det 2-3 dager før medikamentet begynner å virke og 1-2 uker før man får full effekt. Hvis man trenger litt mer eller litt justering inngår dette i prisen.

Smerter/bedøvelse:

Behandlingen utføres uten bedøvelse. Behandlingen for rynker er forbundet med lite eller ingen ubehag. Du kjenner kun noen små stikk og litt svie i verste fall. Du kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Varighet:

En fordel med denne behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten på rynker varer i gjenommsnitt 3-4 måneder etter første gangs behandling. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen og evt. også få behandlet andre områder. For å oppnå opptimal effekt bør man beregne å gjenta injeksjonene 2-3 ganger per år.

Bivirkninger:

Alle behandlinger som er virksomme vil også kunne gi bivirkninger og komplikasjoner. Uønskede bivirkninger ved bruk av medikamentet er imidlertid svært sjelden selv etter at det har vært brukt i over 10 år i 70 ulike land. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. Dette går vekk i løpet av noen dager. Det finnes sjeldne tilfeller, hvis litt for mye er injisert, der muskelen som holder øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i 1-2 uker.

Priser:

Priser: 1 område ansikt: 1990 kr., 2 områder ansikt: 3390 kr., 3 områder ansikt: 4490 kr., bryn løft: 1100 kr., munnvik: 1100 kr.