Vi kan igjen tilby INFINI ansiktsbehandling!

En kraftig ansiktsbehandling og hudoppstramming for deg som er 50+ eller som vil behandling acne-arr

INFINI Microneedling med RF gir god oppstramming og rynkebehandling uten kirurgi. INFINI passer veldig bra for deg som er 50+ og ønsker en kraftig hudoppstramming, nesten uten nedetid.
Det kan også være en fordel å starte med INFINI for deg som er 40+, slik at vi ved å stimulere elastin- og kollagen-produksjonen kan utsette litt av aldringseffekten. Volumiseringseffekten og oppstrammingen fortsetter i opptil flere måneder etter INFINI-behandlingen.

INFINI kan også benyttes til å behandle akne-arr, hyperpigmentering og strekkmerker. Se også https://klinikkoslo.no/cosmelan-mesoestetic/ og https://klinikkoslo.no/peeling_oslo_cosmopeel_enerpeel/

Behandlingen består i en slags kombinasjon av microneedling og Radio-Frekvens behandlig (RF). Mikronåler leverer radiofrekvens-bølger omtrent på samme måte som en fraksjonert laser, bare at vi kan justere dybden i huden mer presist og vi bruker radiofrekvens i stedet for laserlys. Vi regner behandlingen som tryggere enn laser, da den normalt gir mindre skade på huden og lite eller ingen hyperpigmentering. Man får derfor gode resultater både på lyse og mørke hudtyper/hudfarger med minimal nedetid!

Vi anbefaler smertestillende medisiner og/eller smertestillende krem for noen av behandlingene. Du bør ta smertestillende tabletter ca 1 time før behandling (30 min på tom mage).