Vinner av
«Best Dermal Filler 2017»

kåret av Anti-Age Magazine

Mer info

Teosyal RHA2

Leppeforming / Nasolabial


  • Volum i lepper
  • Ekstra fuktighet
  • Rynker og folder
  • Erfarne eksperter

BOOK TIME

RHA-serien fra Teoxane
har FDA-godkjenning

fda approval
Les mer

Teosyal RHA filler serien

– En innovativ filler med den dynamiske «Resilient Hyaluronic Acid», som gir filleren unike viskoelastiske egenskaper for optimal korreksjon av dynamisk aktive soner i ansiktet. 

En ny metode for stabilisering av langkjedede hyaluronsyremolekyler, har gjort det mulig å utvikle en ny filler med unike viskositets- og elastisitetsegenskaper. På den ene siden gir filleren et umiddelbart og langvarig korreksjonsresultat, samtidig bevares mye av den naturlige ansiktsmimikken. Hvis du gjennomgår en injeksjonsbehandling hos våre erfarne leger og sykepleiere med en RHA filler, vil de færreste vil tro at du har gjort noen kosmetisk prosedyre, men alle vil legge merke til et mer ungdommelig uttrykk i ansiktet.
RHA-serien kan benyttes til mange forskjellige typer behandlinger.

Teosyal RHA 1

Filler for behandling av overfladiske rynker og linjer i ansikt, nakke og øvre bryst.

Teosyal RHA 2

Filleren fungerer veldig godt for leppevolum, der det gir en delikat rekonstruksjon av leppens volum og kontur. Den passer også fint til behandling av rynker av gjennomsnittlig dybde og bredde: nasolabialt (på siden av nesen ), perioralt (rundt munnen) og såkalte marionett-linjer (på hver side av haken).

Teosyal RHA 3

Filler for dype rynker og furer: labialt-marginalt, nasolabialt, etterfylling av volum i kinn og hake, og i noen tilfeller til rekonstruksjon av volum og kontur av leppene.

Teosyal RHA 4

Volumetrisk modellering av midten av ansiktet: kinnben og kinn, til rekonstruksjon av et ungt ovalt ansikt, korreksjon av furer og hake.

Injeksjon med bruk av den dynamiske RHA-filleren gir et utprøvd og langvarig resultat, som bevarer et naturlige ansiktsuttrykk og dermed gjør at det er vanskelig å se at du har utført noen kosmetisk prosedyre. Rask rehabilitering (kort «downtime») og stor presisjon på injeksjonsbehandlingen, gir meget høy pasienttilfredshet, når det er en erfaren lege eller sykepleier som utfører behandlingen.