Smartlipo fettsuging med laser

I samarbeid med Norsk Legesenter tilbyr vi nå permanent fettfjerning med laser. Dette kalles ofte Smartlipo, Laserfettsuging, Lipolaser, Laser-lipolyse eller bare fettsuging. Uansett hva noen kaller det går det ut på å lage et eller flere hull i huden, varme opp fett med laseren og suge ut fettet. Smartlipo laserfettsuging er en anerkjent og veldokumentert metode som gir gode resultater, så fremt behandlingen utføres på riktig måte og forutsatt riktig etterbehandling for å jevne ut ujevnheter i fett/hud som kan oppstå under og etter behandlingen.
I noen tilfeller anbefaler vi også noen forberedende behandlinger med RF, LPG eller lignende.

Vi har vært så heldige å få knyttet til oss den populære legen Dr Cuu Duong som utførte Smartlipo behandling på Cæsar-stjernen Marianne Westby. Behandlingen ble nylig omtalt i Se og Hør over tre fulle sider. Dr Duong har gjennomført spesialkurs i teknikken i Italia og er en av de mest erfarne leger på området. Han har utført Smartlipo behandlinger på over 100 pasienter. Han vil nå utføre behandlinger på vår klinikk i samarbeid med Dr. Fathymehr, som har arbeidet i mange år som kirurg på sykehus.

På kort tid ble Smartlipo laserfettsuging en av verdens mest etterspurte behandling innen permanent fettfjerning og fettreduksjon på mange forskjellige områder på kroppen.
På grunn av at dette er såkalt kikkehul-kirurgi, kan vi få gode og varig resultater, uten bruk av narkose.
Behandlingen tar normalt 1-2 timer og pasienten kan dra hjem rett etter operasjonen.

Hva er Laser-lipolyse

Teknikken baserer på bruk av moderne laserlys i tuppen av en meget tynn sonde som føres inn under huden. Laser-lipolyse er den mest presise nyeste teknikken man benytter innen behandling av uønskede fettdepoter på kroppen. Teknikken er effektiv og kan benyttes på mange områder hvor uønsket og skjemmende fett enkelt fjernes.

Behandlingsformen går som nevnt under flere navn som .eks. Smartlipo, Laser-lipolyse, laserfettsuging, permanent fettfjerning. For personer som søker informasjon om fettfjerning er det ikke lett å skille mellom disse navnene, men det er altså den samme behandlingsform med flere navn. Teknikken er illustrert med mange videoer på youtoube. Hvis du søker på Smartlipo, eller  Laserlipolyse kan du finne mange fine og informative videoer.

Vi mener smartlipo har en del fordeler:

– Liten risiko for komplikasjoner
– Som regel kan du gå på jobb neste dag
– Mer skånsomt enn tradisjonell fettsuging
– Kun lokalbedøvelse – IKKE NARKOSE
– Hudoppstrammende effekt
– Svært lite hull i huden (1-2 mm)
Book gratis konsultasjon