Sliter du med rødhet i ansiktet?

Vi kan hjelpe deg! Med en topp moderne IPL fra Alma Lasers fjerner vi enkelt og trygt sprengte blodkar og rødhet i ansiktet. Behandlingen bidrar samtidig til en revitalisering og foryngelse av ansiktshuden. Du får merkbart resultat allerede etter 2-3 behandlinger, men vi anbefaler 4 til 6 behandlinger for optimalt resultat.

Rødming i ansiktet

Forekomsten av rødming synes å være nokså lik blant kvinner og menn. Selv om rødming sjelden er noe stort problem for de fleste av oss, kan tilstanden for noen være så uttalt at den blir en plage. Rødming kan være ubehagelig i sosiale sammenhenger og i noen tilfeller kan den også virke negativt for yrkeskarrieren.
Vi rødmer fordi blodårene i huden (kapillærene) utvider seg og tillater mer blod å flyte opp til hudens overflate, slik at den blir rød og føles “het”. Vanligvis oppstår rødming på øvre del av brystet, eller nederst på halsen, men rødmen kan også dekke ansiktet. Hos noen kan rødming spre seg ned til kroppen og bena.

Rosacea i ansiktet

Rosacea er et veldig komplekst og omfattende hudproblem. Lidelsen gir for det meste rødming og røde, sjenerende utslett, samt opphovnet hud. Kviselignende nupper/byller og i verste fall forstørret nese kan også oppstå.
Alle kan få Rosacea, og årsaken er ikke helt kartlagt. Lidelsen er vanligst blant mennesker som rødmer lett.

Rosacea og Acne er to helt forskjellige tilstander og må ikke forveksles.

Behandling

IPL er den behandlingsformen vi mener gir best resultater. Normalt kan du ta opp igjen arbeidet umiddelbart etter behandling med IPL. Vi smører deg med en god krem og du kan også uten problemer sminke deg rett etter utført behandling. Huden kan oppleves som litt solbrent og man kan bli litt hoven rundt øynene. Pigmentflekker blir ofte litt mer synlige i en periode på omtrent to uker.
Du må ikke ha solt deg de siste 4-6 ukene, fordi det er viktig at du ikke er solbrun når du skal gjøre en IPL behandling.