Teosyal Restylane Juvederm

Leppeforming og Nasolabial

Juvederm Volbella/Teosyal RHA2


  • Volum i lepper
  • Bygger og former
  • Ekstra fuktighet
  • Leppe-eksperter
  • Rynker ved nese

BOOK TIME


En filler er som regel et hyaluronsyre basert produkt som injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker. Varigheten på kollagen og smidighet kan ofte være betydelig lenger en den utfyllende effekten. Vi benytter flere anerkjente fillere/fyllere i våre behandlinger. De vanligste er Teosyal, Restylane og Juvederm. Alle disse fillerne inneholder en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer.

Hylaudronsyren har også effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge. De vanligste stedene fyllere brukes er rundt munnen og linjene fra nese til munn. Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. Behandling med fillere kombineres ofte med injeksjon av toxin og medisinske rynke-kremer for å få den beste effekten. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også være et nyttig supplement til ansiktsløft med eller uten kirurgi (Facelift/INFINI/RF).

Behandling:

Huden renses grundig med en desinfiserende væske. Gelen sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler.

Bedøvelse:

Vi har nå fått en veldig bra bedøvelsekrem, som gjør at vi sjelden setter oral blokade ved leppeforstørrelse. Kremen smøres på ca. 20 minutter før behandling, så det er fint om du møter opp i litt god tid, hvis du ønsker bedøvelsekrem. Det er også en fordel å ikke bruke blokade bedøvelse i leppen for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi lettere forme leppene riktig. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse.
Det er som regel ikke nødvendig med bedøvelse når vi behandler andre områder i ansiktet. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med kjøling for å redusere en eventuell hevelse.

Kompetente og erfarne behandlere:

Det er avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere, slik at riktig type filler blir satt på riktig sted, i rett mengde og på riktig måte, så man unngår mer alvorlige bivirkninger. Det er også viktig å benytte fillere av god kvalitet. Vi benytter bare Juvederm, Teosyal og Restylane. Innenfor hver av disse merkene finnes det mange forskjellige varianter, som den anerkjente RHA serien fra Teosyal og for eksempel Volbella fra Juvederm. Derfor må behandlerne også ha erfaring med hvilke fillere som passer til hvilken behandling og også i forhold til hva pasienten ønsker å oppnå.

Mulige bivirkninger:

Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med infeksjoner eller allergiske avstøtningsreaksjoner. Mer detaljert informasjon om slike reaksjoner og flere mulige bivirkninger får du når du kommer til konsultasjon eller behandling. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Vanligvis er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb og i selskap dagen etter behandling. Vi anbefaler likevel at du får slike behandlinger i god tid før viktige selskaper og arrangementer.

Synlig resultat opptill 18 måneder

Varigheten av en filler-behandling er normalt 6 -18 måneder, men dette varierer noe fra person til person, og det er også avhengig av hvilke områder i ansiktet som behandles og hvilket filler-produkt som anvendes i behandlingen. Varigheten til de beste fillerne, som for eksempel Teosyal Ultimate kan øke opp mot 12-18 måneder etter 3 – 4 behandlinger med 6 – 9 måneders mellomrom. For å opprette optimal effekt over tid er det ofte best å gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet.