Environ C-Quence, AVST og Intensive

Behandling med Environ peelinger og kremer har gitt gode resultat i forhold til en lang rekke hudproblemer, som linjer og rynker, pigmenteringer, acne, tørr hud, med mer! «Hydrating Oil Capsules» ampullene gir både glød og næring til huden i ansikt og hals. Dette produktet er en skikkelig fuktbooster som får huden til å stråle. På kjøpet for de 20 første kundene som kjøper AVST eller C-QUENCE A-vitamin krem. Gjelder nå i november.

KONTAKT OSS


Behandling med Environ peelinger og kremer har gitt gode resultat i forhold til en lang rekke hudproblemer, som linjer og rynker, pigmenteringer, acne, tørr hud, med mer!

Environs fokus er forskning og utvikling relatert til forskjellige former av vitamin-A i medisinske kremer. Det er viktig å være klar over at disse forskjellige formene av A-vitamin, virker veldig forskjellig på huden. De såkalte Retinoler, som er en alkohol-variant av dette vitaminet, virker veldig irriterende på det øverste hudlaget og i store nok konsentrasjon kan stoffet skape en avflassende effekt. Selv om noen ønsker denne effekten, ser vi at våre kunder i større og større grad ønsker minimal nedetid. Kremene som brukes til de litt mer avanserte behandlingene inneholder ikke Retinol, men Retinyl Palmetat eller Retinyl Acetat. Dette er estere av A-vitamin, de er mye «snillere» med huden, skaper ikke slik avflassing, og de trenger som regel enda bedre ned i de litt dypere hudlagene.

Både den eksklusive C-Quence serien og den noe rimeligere AVST-serien benytter i tillegg et «step-up» system for å unngå hudreaksjoner.

Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, noe som er viktig for en sunn og frisk hud. Vitaminen bidrar også til å reparere celleskader, øke tykkelsen på Stratum Spinosum, og redusere solskader som linjer og pigmentering. Den kan også bedre andre medisinske tilstander som eksem og andre immunologiske problemer, den kan trigge fibroblastcellene til økt kollagen- og elastinproduksjon. Dessuten kan den øke produksjonen av såkalte GAGs, som igjen bidrar til økt fuktighet i huden.

AVST linjen er grunnstammen i Environ, kremene går fra 1 til 5 og har tilhørende peeling, øyekrem og rensekrem/remover. Disse produktene kan brukes av alle. Voksne og barn, alle hudtyper og alle etnisiteter. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid og gir en sunn og motstandsdyktig hud.

C-quence linjen har høyere mengder av de gode Vitamin A esterne, dessuten vitamin C & E, og gode peptider som gir en enda bedre anti-age effekt på litt mer voksen hud. Andre viktige ingredienser i linjen er antioksidanter, melkesyrer og glykolsyre.

Intensive Range er problemløseren vår. Som navnet tilsier er den intensiv, med aktive ingrediensene som Retinol, Råmelk, Glykolsyre og Antioksidanter. Her finner du Glycolkremene, de rene retinol serumene, kraftige masker og spesielle A-vitamin-oljer.