Cellulittbehandling

Hva er cellulitter?

Cellulitt er normalt, ufarlig og for mange er det et estetisk problem. Cellulitter er ett populært begrep for å beskrive fettinnskudd under huden. Tilstanden er preget av at huden er humpete, og har en overflate som ligner ett appelsin skall. Dette skyldes strukturelle forandringer i hudens øverste lag. Cellulitter skyldes ujevn underhudsfett som spesielt kvinner utvikler på lår, sete og mage. Rundt fettavleiringene ligger kollagenfibre som trekker på huden og derfor gir en ujevnhet på overflaten. Studier viser at ca. 95 prosent av kvinner over 30 år utvikler en eller annen form for cellulitt på kroppen. Fremtil nå har det ikke vært noen effektiv behandlingsform for cellulitter. Behandlinger som kropp wraps og massasje kan midlertidig hjelpe, men kan ikke hjelpe på de strukturelle problemene som forårsaker cellulitt.

Behandlinger med Accent ® XL Radiofrekvens

Accent ® XL, med IN-Motion ™-teknologi, er en ny og revolusjonerende metode for behandling av cellulitter. Denne teknologien er et gjennombrudd for pasientens komfort, behandling og klinisk utfall.
Med gradvis oppvarmingen av huden og subkutant vev, kombinert med generering av elektromagnetiske felt, fører til økt kollagen produksjon noe som forbedrer og motvirke slapp hud. Dette styrker bindevevet og hudens struktur. Sirkulasjonen forbedres og fjerner væske fra det subkutane fettvevet slik at cellulitter reduseres i volum. Fettcellene brytes ned og forbrenningen i det behandlete område øker. Huden glattes ut og blir mykere.

Hvilke resultater kan du forvente?

Etter 3-6 behandlinger oppnås ca 75 prosent reduksjon av cellulitter og gjennomsnittlig reduksjon i mål av hoften på 3 cm.

Når vi jeg se resultater?

Etter 1 behandling vil man allerede merke at huden blir mykere. Resultatene kan variere fra pasient til pasient.

cellulit

Hvem er best egnet for behandlingen?

Pasienter med synlige cellulitter uansett hudtype er egnet til behandling. Behandlingen er ikke egnet for kvinner som er gravide, ammende kvinner, personer med pacemaker, diabetikere eller pasienter som bruker photosensitizing narkotika.

Hvordan oppleves Accent ® XL behandlingen?

Behandling med Accent ® XL føles som en veldig varm massasje.