Frisk opp ansiktet med QuickFix

q_fix

Botoxbehandling mot rynker
I svært små og fortynnede doser kan Botox sprøytes inn i utvalgte ansikstmuskler for å glatte ut rynker. Botox blokkerer nerveimpulser til ansiktsmusklene og hindrer dem fra å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten skjemmende rynker. Botox virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende muskelgrupper. Et vanlige områder som behandles er sinterynken mellom øyenbrynene, pannen og smile rynkene rundt øynene. Alle muskelrelatere rynker i ansikt, hals og bryst kan behandles.
Etter behandlingen tar det 2-3 dager før Botox begynner å virke og 1-2 uker før man får full effekt.
Se BOTOX under “Behandlinger” for mer informasjon.

Restylane / Teosyal mot rynker og folder
Vi benytter flere anerkjente fillere/fyllere i våre behandlinger. De vanligste er Teosyal, Restylane og Juvederm. Alle disse fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hylaudronsyren har også effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge. De vanligste stedene fyllere brukes er rundt munnen og linjene fra nese til munn. Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. Behandling med fillere kombineres ofte med Botox og medisinske rynke-kremer for å få den beste effekten. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også være et nyttig supliment til ansiktsløft med eller uten kirurgi.

Milde Peelinger
På Klinikk Oslo kan vi tilby peelinger fra ; Enerpeel , Derma Ceutic og PCA skin. Når vi skal utføre en kjemisk peeling så er hudfargen svært viktig fordi alle peelinger passer ikke til alle hudfarger. Vuderingen under konsultasjonen er viktig for at pasienten får riktig behandling.

Hva kan behandles ?
Mørke pigmenteringer, solskadet hud, aldrende hud, kviser, arr fra kviser eller vannkopper, porer, små linjer , rynker , strekkmerker og slapp hud.

Ny anbefaling fra 28/5-21 om COVID vaksine og hyaluronsyrefillere: (gjelder ikke vanlig injeksjon mot sinnarynke o.l.)
Det anbefales at man ikke tar slik behandling <2 UKER FØR OG <4 UKER ETTER VAKSINE
Det er ikke slik at det er farlig, men Covid vaksinen øker risikoen litt for forbigående immunologiske reaksjoner.

DETTE GJELDER ALLE VAKSINETYPER