Tilbud i januar

Figurforming uten kirurgi


Best til behandling av:
  • Fett på mage
  • Love handle/flankefett
  • Buksekant-fold
  • Mage etter graviditet

3.290,- pr område

Nå kun 3.290,- pr område

Førpris: 4.700,-


BOOK TIME

Ikke-kirurgisk kjøleteknologi

INTRODUKSJONSKAMPANJE PÅ FIGURFORMING MED KJØLETEKNOLOGI

Nå har vi introduksjons-kampanje på ikke-kirurgisk figurforming med kjøleteknologi. Vi har nå fått en helt ny maskin som heter Cooltech og som er produsert i Spania. Vår erfaring med maskinen er fantastisk bra. Vi har sett 30-50% reduksjon i målt fett-fold-tykkelse på magen etter bare én behandling!

Dette er virkelig et veldig trygt og godt alternativ til fettsuging med kirurgi, og behandlingen fungerer veldig godt på mage og flanke, der det kan være vanskelig å få vekk områder med fett. Behandlingen ødelegger en del av fettcellene og gir på denne måten et permanent resultat. Vi anbefaler en kombinasjon av figurforming, trening og et godt sammensatt kosthold for best resultat over tid. For deg som ønsker enda mer drastisk fett-fjerning anbefaler vi fettsuging eller smartlipo (fettsuging med laser).

HVORDAN FUNGERER FIGURFORMING MED COOLTECH?

Dette er en teknologi som ble utviklet for en god del år siden, så metoden er ikke ny, men den har stadig blitt forbedret. Cooltech fungerer ved kontrollert og nøyaktig nedkjøling av fettområder for å eliminere fettceller, gjennom en prosess som heter “cryolipolysis”. Kliniske studier rapporterer om en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20 til 35 prosent for behandlet område for denne type behandlinger. Cooltech maskinen vår ser ut til å klare  25-50% reduksjon i målt fett-fold-tykkelse på mage etter bare én behandling. Vi skal legge ut noen bilder av noen av våre pasienter snart.
Noen bilder som indikerer noe om hva som er mulig finner du her:
ttps://www.consultingroom.com/Cooltech+Before+&+After

Metoden er ikke-invasiv, det vil si ikke-kirurgisk, den er sikker og effektiv og det synlige resultatet er så bra, at vi kan sammenligne Cooltech med kirurgisk fettsuging. Fordelene ved Cooltech systemet er et tydelig resultat efter bare én behandling, samt at behandlingen som regel er nesten smertefri og ikke krever noe særlig hvile eller annen rekonvalesens.

Behandlingen er langt mer skånsom enn fettsuging og er spesielt effektiv på områder som har vist seg gjenstridige, selv når du gjør alle de riktige øvelsene på trening. Cooltech er et naturlig førstevalg, hvis du har spesifikke områder på mage, flanke (“love-handles”) som du ønsker å behandle uten kirurgi. Fryseteknologien er nå grundig klinisk testet og på bakgrunn av over 1.000.000 behandlinger ser vi at kundetilfredsheten er kjempebra!
Les mer om Cooltech på Consultingroom.com:
https://www.consultingroom.com/Treatment/CoolTech

Vår erfaring på Klinikk Oslo tyder på en fettreduksjon på 25-50% på det behandlede området (tykkelse på fettfold på mage) etter én behandling!
Du kan lese mer om slike frysebehandlinger på Vogue:
https://www.vogue.com/article/what-is-coolsculpting-weightloss-fat-freezing